DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

SommatieEmail de link en een deel van het artikel Sommatie!' naar een bekende.

* Required Field


Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...

7 commentaren op: Sommatie!

 • FF

  Uhm.. Huilie B. staat toch voor Huilie Burrito?

 • FF

  BTW. Waarom iets weghalen als het de waarheid is 🙂
  Laster kan het volgens mij niet zien.
  Belediging? Ja, dat wel SO WHAT 😀

  • Het grootste probleem voor de client van mnr. Doornink is niet dat het de waarheid is maar dat anderen vrij kennis kunnen nemen van die waarheid. De client van mnr. Doornink heeft volgens mij een aantal zaken niet correct uitgevoerd en wordt er wat iebelig van dat dat opgeschreven wordt, maar dan nog zou ik dat niet eens als belediging kunnen opvatten. Als dat een toegewezen claim wordt staat ineens de persvrijheid enorm onder druk omdat journalisten ook alleen maar opschrijven wat er gebeurd.

 • Liisa

  Had je al een verdere actie tegen die loser?
  volgens mij als ik het verhaal nog eens naloop (trouwens mijn code doet het niet meer, kan je die resetten?) lijkt deze actie van de advocaat wat voorbarig. Je verteld alleen wat verifieerbaar is. Er is niets verzonnen, de strafrechtelijke opmerkingen die je maakt zijn op het politie dossier gebaseerd dus is er zelfs een controleerbare grondslag.

  Als ik dit verhaal zo lees is dit een betaalde damagecontrol actie van mr. Doornink. Doorgaan dus, want betaald betekend rekening Loser.

 • @FouteMakelaar

  Beste gedupeerde,

  Foutemakelaar is heel erg boos en gaat jou dan ook helpen zover in zijn mogelijkheid ligt.

  Het wordt tijd voor een keurmerk voor de verhuurbranche.

  groet,

  en tot gauw.

 • Van een verhuurder, mag je op grond van de woningwet, burgerlijk wetboek en strafrecht verwachten dat de aanvrager van een huurovereenkomst deskundig wordt gecontroleerd. Dit noemen ze rechercheren, solvabiliteit, Id fraude en documentfraude. Zeker van een makelaar, maar commercie versus een goed huurder kan een grote rol spelen. Zeker als duidelijk wordt dat de ondernemer (makelaar) geldproblemen heeft of geen opleiding heeft genoten rond correcte verhuring. Als een makelaar zelf crimineel is, tja dan ziet u dat niet. Dus etiketten plicht screenen makelaars via justitie, gaan immers om met geld van burgers. Bij de aanvraag van een hypotheek lever je toch ook bij een bank juiste gegevens in, waarom kan dat daar dan wel. Dat noemt men risicomanagement. In uw verhaal een ton schade, u wordt haas. Deze advocaat jaagt u schrik aan op papier. Blijf rustig en vanuit meerdere rechtzaken, weet ik dat je kunt winnen van de makelaar en ook de advocaat.