DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

Daphne - RIP 26-03-2011

Na een kort maar hevig ziekbed is heden overleden Daphne Kawasaki aan de gevolgen van een motorinfarct.

Daphne is de afgelopen dagen op de intensive care verzorgd nadat zij afgelopen dinsdag werd getroffen door een motorinfarct. Als gevolg van dat infarct is er aan haar motor onherstelbare schade opgetreden. Mede door een donortekort is dit niet oplosbaar gebleken en is met pijn in het hart besloten euthanasie te plegen. Daphne is 15 jaar en 105.000km geworden.

Daphne was sinds juli 2010 werkzaam als asfaltijger voor mij en heeft de afgelopen maanden met haar eigen karakter en inzet een diepe indruk op mij gemaakt. Haar humor, eigen wil en doortastendheid waren kenmerkend voor haar manier van leven en genieten. Na een korte inwerktijd waarbij haar eigen karakter en unieke verschijning naar buiten kwamen heeft zij zich onvermoeid geweten aan de taak om over grote afstanden weer en files trotserend mij vlug en humorvol te vervoeren. Haar eigen manier van pleizer hebben was aanstekelijk en zorgde voor vele uren samen, vaak op zeer intieme wijze.

Conform de wens van Daphne is zij ter beschikking van het donorsysteem gesteld alwaar zij in anderen zal voortleven, afscheid nemen is hierdoor niet mogelijk.

7 commentaren op: Daphne – RIP 26-03-2011

Commenteer