DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

Tja.. na de rouw.

Zo jij bent er snel over heen?
WMah.. maar na een dikke week op GaitJan – deΒ  600CC Diversion die als de trekker van mijn opa trilt,Β  schut en lawaai uitbraakt sta ik zeker open voor een andere motor.
Op basis van een kort maar beperkend lijstje (budget, cardan aandrijving, niet te veel gelopen, of in staat nog eens veel te lopen) kom je al snel op een soort motor uit. Frederique destijds was qua model een echte ouwe lullen fiets maar wel erg comfortabel. Daphne een heerlijk scheur ijzer maar die ketting en tandwielen elke 20000Km en elke 250-500 km een ketting spuiten was ook wel een aparte sensatie.

Dus al snel kom weer op een GTR of ST1100 uit.

ST110? Jep.. vreemdgaan in optima forma: een Honda. Na veel zoeken ben ik een te koop aangeboden motor tegen gekomen waar as. donderdag een tesrit op gereden zal gaan worden. En op voorhand al een mooi punt: die spiegels staan verder uit dan bij Daphne, dat scheel weer ‘He… dat ken net‘ momenten.
Dus op de verschillend adressen staat er al wat klaar. Stickers, zadel en meuk ombouwen…. ik wou dat het al donderdag was..

13 commentaren op: Tja.. na de rouw.

 • She

  Doe je een poll over hoe ze gaat heten? πŸ˜€

 • She

  Ha, nee, soms ben ik best handig πŸ˜›
  In de lijn van de GTR: Veronique, Isabelle, Juliette
  Maar als ik die borstpartij zo bekijk eerder een Helga? (Helga Honda kan best, toch?)
  Celeb-brainstorm: Angelina, (ja, die van mij zou ik Brat of the Pitt noemen in het onwaarschijnlijke geval dat ik mijn motor een naam zou geven) JLo, Sheila (E) (mindmap naar: that’s my Sheila = meisje, liefje), Paris, Pink, Gwyneth etc
  En DENise natuurlijk. Get it? DEN ise? πŸ™‚

 • FF

  Hmmzzz… neem dan een Goldwing, weet je zeker dat je kont past.

  Naam? in jouw geval zou ik voor ‘kennet’ gaan. Maar dan op z’n Fries πŸ˜‰

  • no fucking way..en goldwing is een spartaanse cabriolet.
   Ooit een afhaker gehad nadat een stoere goldwing de straat inreed, de motorrijder afstapte, en bleek te rijden op sloffen met witte sokken en zijn haar in de scheiding kamde …. dus nope, nada, njet, niemals, never, njet..

   Enne namen.. het moet vrouwelijk zijn, raar tikje van me… πŸ˜‰

 • FF

  Kijk eens naar een leuke kentekenplaat.. L4a πŸ™‚

 • Moi

  Babs, Lieve, Lonneke, Bibianne

 • Hugiherahta = Intelligent
  Hippodameia = Mytische dochter van Briseus
  (De schoone dochter van Briseus of Brises van Lyrnessos, die door Achilleus bij de verwoesting van deze stad werd buitgemaakt en hem als eergeschenk door de Grieken werd toegewezen. Zij was zijne liefste slavin en werd de aanleiding tot zijnen twist met Agamemnon, omdat deze haar aan Achilleus ontroofde, toen Apollo de teruggave der slavin ChryseΓ―s, die aan Agamemnon was toegedeeld, eischte als voorwaarde om de pest te doen ophouden. Haar eigenlijke naam was Hippodameia, doch meestal werd zij BriseΓ―s, d. i. “de dochter van Brises” genoemd. Reeds in Lyrnessos was zij gehuwd geweest met den koning Mynes, dien Achilleus versloeg. –
  Toen de Grieken de hulp van Achilleus dringend noodig hadden, bood Agamemnon dadelijk aan, haar aan dezen terugtezenden.)
  Honoratas = Trots
  Hodierna = Onbekende (Voor alle wegen die ze nog af gaat leggen)

  Wat is er eigenlijk te winnen met deze wedstrijd?

  • Indrukkwekkende namen, eerlijk is eerlijk, maar ik zie me met m’n dronken harses ‘Hugiherahta’ niet meteen uitspreken.. En Hippodameia (waar zowel een verwijzing naar paard in zit als de beschrijving van lievelings slavin me erg aanspreekt) is er ook niet eentje die je gruizig kreunt als je bijna plat een bocht injaagd..

   Enneh winnen? Dat er ergens een motor rondscheurt die jouw bedachte naam heeft is toch al een prijs op zich?

 • She

  Diana, Pandora..
  Ja Den, wat krijgt de winnaar?

 • Liisa

  Fuck.. ben ik even weg is er een motormeid die overlijd, en het rouwproces alweer achter de rug.
  Een St1100… Je gaat voor gemak? Weg van de minste weerstand?

  Ze rijden wel super hoor! Gooi en smijtwerk is super makkelijk en reserveer maar geld… de vriendjes van de KLPD gaan van je houden πŸ˜‰
  En anders ben ik niet te beroerd om een setje op te stellen en eens een hartig woordje met je te wisselen.

 • She

  Naast de eeuwige roem: taart graag πŸ˜›

Commenteer