DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

Sukkels

Hijgend staat de user bij de balie. “Gelukkig, ik heb het nog gered” zegt ie vijf minuten voor de jongens van de afdeling gaan. “Mijn telefoon, geblokkeerd, hij doet niets meer.”  De telefoon wordt uit zijn handen gepakt en op het scherm staat “Voer pin-code in” .
Ik heb al van alles geprobeerd, maar * pakt ie niet.” ( * =  sterretje) Degene die ‘m helpt zegt verder niets, kijkt de user aan en toetst 0000 in plus Ok. “Code geaccepteerd” “Wat heb je gedaan?”  “Gewoon jouw pincode voor jouw telefoon ingetoetst…”
De user was dermate van het pad af dat ie tot twee keer toe 4x * had ingetoetst, want dat kwam ‘m het bekendst voor….

En in de categorie “jezelf in de zeik nemen” :

Motor Epic Fail

Van onze Snelwegredactie.

Tijdens een normale rit woon-werk verkeer kwam in het centrum van Nederland hedenochtend een motorrijder in de problemen.
Bij het naderen van de dagelijkse file begaf de motorrijder zich tussen de langzaam rijdende auto’s en buitte op deze wijze het voordeel van de motor uit. Nadat hij zo enkele voertuigen had gepasseerd werd de weg versperd door invoegend en geparkeerd verkeer. De motorrijder trachtte via een alternatieve passage deze blokkade te slechten doch gaf blijk van een falend inschattingsvermogen.

Vrouwen zijn de schuld

"18 cm volgens de vrouwen "

Vrouwen zijn daaraan schuld! ” verklaarde de motorrijder naderhand aan onze verslaggever.  “Zij hebben me jarenlang wijs gemaakt dat dit 18½ cm was”  En dus schatte ik in dat ik er nog makkelijk tussendoor zou moeten kunnen, de ruimte was veel groter dan dat.”

Compliment

Overigens een groot compliment voor de bestuurder van die bus. Nadat ie me klem had zien zitten bleef hij kalm en vertelde toen het weer kon dat ie weer ging rijden. Door zijn kalme en beheerste optreden konden we zonder schade of problemen dit opgelost. Prima reactie van die man!”
De motorrijder heeft later contact gezocht met het bedrijf en de bestuurder om de bestuurder te bedanken voor diens optreden en excuus aan te bieden voor deze manier van rijden.  “Gelukkig was er geen schade. Echt een hele domme actie van me. “

*Video:sukkel

16 commentaren op: Sukkels

 • Jeroen

  En dat is inderdaad precies het juiste muziekje 🙂

 • SNOCK! gniffel…

  Zou je misschien iets kunnen met een parkeerhulp in beide koffers? 😀

 • She

  Shocking klem! Lol, is dat een karaktertrekje van je, doorduwen tot het niet meer kan? Ik zal niet ingaan op de 18 centimeter-opmerking 🙂

 • Jep.. that ass van die fiets is toch een probleem voor me.
  Dit is toch wel gewoon jezelf volledig in de zeik nemen. Eigenlijk ben ik wel benieuwd hoe die auto achter die bus gereageerd heeft. Als ik er ingezeten zou hebben zou ik me helemaal suf gelachen hebben..

  @She 09/03/2011 om 16:05 : Mwah.. ik zeg liever dat ik overal kansen zie..

 • Liisa

  Dit is toch wel erg hoor. Die keer dat je met me mee reed was alles beheers en netjes en nu zie ik de een na de andere gedraging die op zijn minst een wenkbrauw frons waard zijn.
  Gaat u beheersen Den!

  Mcvries zei al eens dat die 3 minuten niet de moeite waard zijn, en daar sluit ik me bij aan.

 • FF

  @Liisa was hij bij jou beheerst? She schrijft toch net dat hij doorduwt tot het niet meer kan 😉

  En dat met 18 cm…

 • She

  @FF Nee! HO! Ik weetdaarniksvan!! Dat was mijn manier om te reageren op een vrouwonvriendelijke poging om schuld af te schuiven. So don’t go there. 😀

 • FF

  Lijkt me toch wel geinig.. Den op een minibike…

 • J

  Ik dacht dat die billen van jou nog wel mee vielen….:-)

 • Co

  ik denk dat de motor “billen” zijn aangepast aan de eigenaar…
  strakke actie wel ja. snok… vast. heerlijk beeldmateriaal toch.

  doorsturen naar klpd ter analyse? (over redresseerstrook rijden enzo?)

  hoewel de definitie wel weer klopt:
  Een redresseerstrook is een verharde strook die aanwezig kan zijn langs de buitenste rijstroken van een rijbaan en als doel heeft om UIT KOERS GERAAKTE voertuigen op te vangen en terug op koers te brengen.

  conclusie:
  user 1 punt,
  DenB 3 punten (elke minuut een punt)

 • Gerard

  Dit is een van de redenen waarom ik naakt rij. Op het brilletje na dan. En op een redresseerstrook fietsen kost je €230,=
  Vele hangtieters laten dan ook meestal de rechterbil thuis.

  • Normaal levert die set billen geen probleem op, alleen in dit geval. Ik rij met of beide koffers of geen, al was het alleen maar voor het evenwicht. De koffers dragen in elk geval lading en soms ook bescherming (gezien de crash begin feb, waarbij de koffers de grootste schade incasseerden)

Commenteer