DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

Zucht, ik heb een iphone...


Email de link en een deel van het artikel 'Zucht, ik heb een iphone...' naar een bekende.

* Required Field






Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.



Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...

9 commentaren op: Zucht, ik heb een iphone…

  • Co

    en dat doe je ons allemaal aan???
    of bespeur ik hier enig digibetisme bij je? of moet ik zeggen applebetisme???

    • apple betisme.. ik heb een soort van hekel aan voordenkende systemen…. Juist daarom ben ik omdat ik nog nooit serieus met apple’s te maken heb gehad een goede testcase πŸ˜‰ Hoewel ik dan weer een duister vermoeden heb dat mijn worstcase scenario’s alsnog door onze vriendelijke users worden overruled.

  • FF

    Als alles tegenzit
    Niets doet wat jij wilt
    Doe dan wat nodig is
    Regel iets voor jezelf
    Ontdek een nieuwe wereld
    Investeer in jezelf en
    Dump die iPhone

    • het is een testphone. Na afloop kan ik nog bekijken of ikzelf er een zou willen of dat ik bijvoorbeeld eens overstap op android, maar die is weer van google.

  • DenBolle, jonge, nou vat je het zelf wel eens samen als:”ik ben een tikkie autistisch, dan schiet ik in scriptjemodis en ga ik….”, en dan komt er vaak iets als achter de computer zitten of iets dergelijks. Weet jij, ja vast wel, dat mensen die een tikje, of heel erg, autistisch zijn ook wars zijn van verandering.
    En nu weet ik, jij zult borstkloppend gaan staan en zeggen “Klopt!, en barst je los over die “gouden terminal, die kon…”. Maar DenBolle, je kunt geen voortvarende ITer zijn en selectief in je eigen wereldje alles proberen tegen te houden! En weet je waarom niet, gwyneth kan geen 90 kilometer utp kabel mee slepen. En een smartphone is goedkoper dan dat. En door je werk heb je een voorbeeldfunctie. En jij kunt het niet maken om je gebruikers bijvoorbeeld met nieuwe procedures op te zadelen, want ITIL en efficiΓ«nt, niet zeuren en dan zelf in de boediehoe mode te schieten als je je oude Nokia moet laten liggen. Want die IPhone is niet stom, het scherm is wel goed en de interface is wel intuΓ―tief. Maar jij, jij wil nog niet. Jij wil geen verandering. En dat vindt Steve niet goed. En je weet het hΓ¨, We are THE GasCompany, we know where you live!
    Nee echt, dat weten ze. Altijd.

    • wtf? ik ben al op wireless overgestapt ! ik heb geen utp meer nodig. Die gprs doet het prima. Nozem.

      Enneh die terminals he.. die oostduitsgroene schermen.. ik was al aan het multitasken voordat Citrix/µ$ ΓΌberhaupt aan terminal sessies dachten [kuch]

      Trouwens ikke autistisch ? Hell Yeah and a proud one!

  • FF

    jammer hΓ¨ dat er geen geen ponskaarten in de iPhony passen πŸ™‚

    • Daar kan ik mee leven, maar ik mis de duidelijke IBM terminal toetstenbord klik, zo eentje waar je aluminium mee doorboord πŸ˜‰

  • Liisa

    Oh, fout bellen, dat valt nog hartstikke mee. Alle contacten fout synchroniseren (en dan dus niets meer hebben) of alle berichten ineens wissen.
    Je kan er echt aan wennen zeggen ze..