DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

Zumo 660 - updated

Een van de posts hier ging de over de zumo 660. Daarbij waren de volgende ‘mankementen’ gevonden:
– niet logische routes (je over een rotonde sturen om je na 600 meter op een dijk een U-turn te laten maken)
– Uitval tijdens file rijden.  Daarbij was niet duidelijk of het het filerijden met TMC was of een hiaat in de kaart waardoor ie stilviel, omdat files steevast op de zelfde plek ontstaan.

Zumo 660

Omdat er zo op bepaalde plekken toch wel een best verschil tussen de kaart en de werkelijkheid was heb ik de Nuvi-lifetime update aangekocht en heb ik recent een zwikkie updates binnengehaald. Deels kaarten, deels firmware. Door de focus op mijn “let op, passerende motorrijder” -lamp en het genot van de nieuwe fiets ben ik minder op de zumo gefocust tijdens het rijden. En al de hele week realiseer ik me net rij ik op stukken met aangegeven file (waar dan geen file is) of juist met file waar geen file wordt verwacht zonder dat ie uitvalt.
Die uitval is trouwens alleen het scherm wat uitvalt, de rest van de zumo blijft gewoon aanstaan waardoor ie een ruime 2-3 uur later met een lege batterij plat gaat.

En vanmorgen eens extra erop gelet, maar het lijkt nu alsof ie dat euvel nu niet meer heeft. Morgen eens met een truc route rijden en kijken wat ie doet.
Die onlogische routes zijn er trouwens nog steeds, in het dorp van de Knarren probeert ie me steevast over een spoorwegovergang te sturen die al zeker 10 jaar dicht is, en de route naar het oosten loopt ineens vanaf de a28, door het plaatsje Hoevelaken de A1 op. Dat kruispunt was er toch al veel langer?

En zo heeft ie ook een soort van omleiding bij Hoevelaken richting Nijkerk/Putten : A28 –> afslag richting A1, deze afslag afrijden om de A28 weer op te gaan…

3 commentaren op: Zumo 660 – updated

Commenteer