DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

iPhone home?


Email de link en een deel van het artikel 'iPhone home?' naar een bekende.

* Required Field


Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...

6 commentaren op: iPhone home?

 • Co

  dat is toch wel bekend?!? hij geeft een x aantal keer per dag door aan de server waar ie is (gps details), wat ie doet etc. https://secure.security.nl/artikel/36877/1/iPhone_stuurt_Apple_2_keer_per_dag_locatiegegevens.html
  schijnbaar toch nog niet gefikst.

  • Dat klopt maar dat zou met itunes gebeuren. Waar ik me over verbaas is dat naast het continue beschikbare wifi er toch nog steeds data over umts gaat. Daar heb ik nog niets over gevonden, dat houdt nl. in dat je bewust op kosten wordt gejaagd.

 • De zakelijke toestellen draaien bij ons op android, een basis installatie met een matige verversings interval verbruikt zonder extra applicaties, zonder te internetten minimaal 40 mb per maand. De grap is, zet ik exchange sync helemaal uit, dan pakt ie er minimaal dertig. En dat voor een apparaat dat thuis volcontinu aan de wifi hangt en op het werk ws 60 tot 70 procent Vd tijd. Dat kan alleen maar als hij naast wifi toch ook mobiele data consumeert.

 • Ik wil natuurlijk niemand ongerust maken, maar er zit een microfoon en een camera en gps op…

 • Peter

  “Frogger” was er alleen een draaitelefoon. Konden ze lekker niet meekijken. Nu zetten we al onze “shit” op het web en zijn verbaasd dat alles op straat ligt en we worden bedrogen (gebruik, opslag van gegevens, enz.). Zet dat ding uit als je slaapt of niet gestoord wil wordem. Try it…….. het is een verademing. Vechten tegen de bierkaai? Telecom bedrijven doen wat ze willen, toezicht? Forget it.