DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

IT - CSI

Snotterend staat ie bij de balie. Niet van verdriet maar van een flink doorgetrokken griep of verkoudheid. Slierfsnotterend met lauwe oogjes verteld de gebruiker dat de pc de geest gegeven heeft.

Nou de geest, hij loopt nogal, na de opstart laat ie heel even een melding zien. De schijf lijkt ok, dus eigenlijk is het alleen de loadset vervangen en weer door.
We maken een afspraak hiervoor, en de usr laat de pc achter. Als ie weg is realiseren we ons ineens. ‘Fuck, die heeft nogal een hoop niet standaard software..” Daarmee is de actie ‘even de loadset vervangen’ ineens een wat rottier klus.

We starten de pc op, een BSOD flits op, en we herinneren ons dat de usr melde “OSkernel of zo”. Even een snelle restore van oskernl.exe en … weer BSOD.
Fuck.. was toch en ander bestand. Hoe nu verder?
Tata: IT – CSI : er slingert een helm cam op de afdeling. De eerste poging straalt als een dolle. Geen scherp beeld en onleesbaar.
De pc staat terwijl we de cam uitlezen gewoon driftig te rebooten, dus weer er heen en ineens raak. Hoop je, want je kan de beelden niet meteen uitlezen.
Achter de pc lezen we cam uit.. FF pielen met de afspeelsnelheid en :

En hop... sneller als het oog kan zien.

Zelf proberen?

Hier kan je het originele bestand downloaden en proberen.

Commenteer