DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

Zie je nou wel...

Duurde even maar ik kan het zeggen 😉
Het ligt niet altijd aan mij. Een veel bekeken en gereaguurd stuk is dit. Eentje waar ik door het ‘antiliaanse’ (bipske breder dan de schouders) model van de toenmalige motor mezelf hennig voor lul zette.

Maar zo bleek deze week, dat lag niet aan mij (….) het is de weg die dit veroorzaakt. Exact zelfde weg, exact zelfde reactie van een andere motorrijder. Filmpje!

Net alsof ik mezelf van achter filmde. Oh, deze ging trouwens net wel goed, dankzij alert ingrijpen van de motorrijder.

Dan eentje die me nog nooit eerder overkomen is: een geklapte uitlaat. Door wat minder fijne momenten op technisch gebied in ons server hok (nooit geweten dat zoveel alarmlichtjes voor zoveel slechte slaap konden zorgen) moest er overgewerkt worden vrijdag. Na afloop van de normale dienst naar huis, maar onderweg ineens een super sportief geluid, in de categorie asociaal. Gwyneth aan de kant en zie hier:

Digi support BMS

De uitlaat afgeknapt. Op zich niet verwonderlijk, zijn nog steeds de originele pijpen uit 18-zoveel en na deze winter met pekel zat het er aan te komen. Maar uitgerekend nu was minder handig. Niet omdat ik er om ca. 1930 uur mee geconfronteerd werd (Whatsapp opstarten, foto naar BMS en reactie terug “Kan prima morgen, kom maar langs” Dus dat was geregeld.

Wat niet geregeld was waren die alarmlichtjes in de server ruimte. Dus met Gwyneth die als een dragonder klonk weer terug naar kantoor. Als alles is afgerond is het zaterdagochtend 0330hrs en sta ik van vermoeidheid te tollen op mijn poten.

Die 0330hrs .. das in non-den’s gewoon retevroeg half vier ’s morgens. Zo’n moment waarop de vogels zich nog eens tussen de veren kriebelen en doorslapen en jij thuis je nog eens omdraait en tegen de kadetten van je partner aankruipt en denkt “mhmhm. ik hou van je” zo vroeg dus. En heel stil….

Dan zit je er dus niet op te wachten dat er ergens een motor klinkend als het laatste oordeel langs je huis raast..
Hier een korte impressie van de takkeherie die dan ineens door de bossen weerklinkt op een te vroeg moment..

Geluid aan 😉 Ze komt boven de windruis uit..

4 commentaren op: Zie je nou wel…

Commenteer