DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

Opgesolved!

Nou was dus duidelijk dat er niet een kans was dat de politie hier een eigen sleutel ging krijgen. Maar toch, als je de afgelopen anderhalve maand in gedachten neemt is er op dit moment elke 2 weken een soort van inval door de dappere dienders.

Steevast moeten ze een ‘bepaald iemand’ hebben en kunnen wij telkens uitleggen waar ie zich dan bevindt. Dus als ze dan toch komen waarom niet alvast een en ander voorbereiden voor ze. Als automatiseerder geloof ik in het nieuwe empowered werken, dus een handleiding in elkaar geflanst zodat ze makkelijk hun werk kunnen doen zonder mij daarmee al te lastig vallen :

Mooi in het loop/ werk pad van onze nachtdienst vrienden

En wat er dan op dat papier staat, staat hier. <PDF alert!>

[Tevreden achterover leunt in afwachting van volgende komst dienders]

2 commentaren op: Opgesolved!

Commenteer