DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

Talen zijn niet zo moeilijk...

“What the f.. “ sist het naast me. Ik schenk er geen aandacht aan tot mijn collega wat harder foetert. De dopjes van de muziek trek ik uit de oren, stiekem dankbaar dat ik even wat anders kan doen dan purchase orders in kloppen in een systeem wat echt buiten mijn inlevingsvermogen ligt.
“Wat is er aan de hand?” vraag ik. “Sinds wanneer geeft de helpdesk jouw gegevens klakkeloos door aan de users?” zegt mijn collega. “Sinds nooit.. staat een soort van doodstraf op..” antwoord ik.
“Nou, eh… “ is de reactie en hij draait een scherm bij. “What the fuck “ herhaal ik zijn eerdere opmerking. Daar zie ik mijn naam, en mijn mobiele nummer.. in de handen van een user.. Dat is net zoiets als een nucleaire button onder de handen van een aap. No worries, a disaster will ensue..

Mhhm… Tja.. ik kijk eens goed en zie dat het om een medewerker uit India gaat. Geen idee waarom deze user niet via de nederlandse helpdesk in Barcelona is gegaan, maar ondertussen heeft ze wel mijn gegevens.

Ik snor de naam van de jongen op die mijn gegevens redelijk copy-paste in de chat van de gebruiker heeft gezet. Na wat doorvragen ontstaat onderstaande chat.  (Namen zijn aangepast. Ook op een cruciaal punt)

Hij dacht....

Goed… dus mijn naam is een soort indiaas-nederlands voor helpdesk?

Na wat studie op talen, kom ik er achter dat nederlands en indiaas absoluut met elkaar verwant zijn. Zie hieronder. De eerste les nederlands-indiaas voor beginners. Met een catchy toontje zodat je al snel kan meezingen, geluid aan!

En hier downloadbaar als mp3, extragratis voor de nop.  (right click -> save as)

Commenteer