DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

Na het werk.

Jawel… een sociale activiteit..

Na het werk in ons tweede kantoor zijn we uitgenodigd voor een partij Kayakpolo met bbq. Dus om ongeveer 1600 uur rijden we met de ploeg naar het Amagerstrand.

Dat is een kunstmatig strand aan de rand van Kopenhagen wat gemaakt is van het zand wat bij het uitdiepen van het water tussen Denemarken en Zweden is opgespoten.  De foto’s in google maps zijn erg verouderd en stammen van vlak na de aanleg. Inmiddels is alles mooi ingericht en ruim voorzien van water en groen.

Kayakpolo is snel en simpel te spelen, 2×3 kayaks, en op ca. 1,5 meter boven het water de goals.  Net als bij waterpolo houdt balbezit in dat alles is toegestaan. Het viel wel op de dat meiden super fanatiek waren en er helemaal voor gingen. De foto’s spreken voor zich denk ik 😉 Wat het wel zwaarder maakte was de felle wind die precies op de speelrichting stond.

Na het spelen was er uiteraard de BBQ en tijdens het eten dreven een instructeur en 2 leerlingen af. Deze moesten het keren van een kayak na omslaan oefenen. Op de foto’s ziet het er makkelijker uit dan het is.

Commenteer