DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

Je door de regering bij de poot laten hebben.

Voor de nadenkers heb ik nog linkjes.

Amazon is op het blog ReteCool is helemaal klaar met faalhaasje herr Ernst en vraagt terecht om wat toelichting.
De tekst zal ik later overnemen in mijn blog, maar ik wijs jullie er nu al graag op.
Het gaat over het zoveelste foute incident door onze Verbot-Regering in het kader van Ordnung muss sein. Een faalhaasje als herr Ernst Hirsch-Ballin kan je eigenlijk alleen maar in het duits aanspreken. De totale contactgestoordheid met de realiteit straalt van deze man af. Net als bij zijn collega Balkenende, de eerste minister president die tot nu toe al zijn kabinetten heeft laten stranden. Dat deze onderuit gaat is hopelijk een kwestie van tijd.

Wat me overigens een beetje tegenviel was de lauwe reactie van voormalig crimefighter Fred Teven, hij begint al een echte VVD’er te worden, veel lawaai maken, maar dan toch net niet doorpakken. Jammer dat hij van deze mogelijkheid geen gebruik maakte om eens door te pakken.

Klikken, wat zijn we daar goed in

Klikken, we zijn er zo goed in....

De tijdens verlof ontsnapte turkse vrouwenslager Saban Baran heeft emotionele bezwaren volgens zijn advocaat bij het plaatsen van zijn gezicht op de trouwfoto. Ik hoef  hier niet te beginnen over een misplaatst emotioneel bezwaar. Iets met kiekje,  vrouwen tot moes slaan, relativeren. Overigens heeft geenstijl daar een uitstekende fotofuck tegenover gezet. Dezelfde regering die het principe van de kliklijn introduceerde (zie afbeelding)

en ons vooral betrokken wil hebben (uiteraard alleen op hun voorwaarden) heeft de inrichting van het justitie apparaat dusdanig slecht in zicht dat als je dan je betrokkenheid toont je als dank gewoon met alle gegevens in het dossier opgenomen wordt. Drie keer raden wie dat dossier dus ook in handen krijgt.
Dit hele kabinet hangt van Verboten, Befehl ist Befehl en gedempte putten vol dooie kalveren aan elkaar. Nederland verdient echt zoveel beter.

Update uit de comments, hier is uitgebreid te zien hoe ons faalhaasje zijn politieke carriere managed. En die naam die daar staat Joris Demmink, had die niet een chauffeur die dacht dat ie een speciale eenheid was en daarom andere automobilisten aan de kant drukte ? Joris die aan kleine kinderen zit en er mee weg kan komen.  Weer Faalhaasje Ernst die stoicijns met zijn hoofd de andere kant op kijkt ?

Thx aan McVries voor de tweede update, link verwerkt voor faalhaasje Ernst’s  kinderbatser.

Commenteer