DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

Attendeer een ander op het artikel 'Laatste werkdag' .


Email de link en een deel van het artikel 'Laatste werkdag' naar een bekende.

* Required Field


Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...

2 commentaren op: Laatste werkdag

 • @

  Ik heb met plezier 3 maanden deelgenomen aan de chaos. Ook al heb ik dit niet als chaotisch ervaren eerder als dynamisch. Ik heb het erg naar mijn zin gehad. En voelde me als erg snel vertrouwd en welkom. Ik heb een hoop geleerd niet alleen qua werk, maar vooral ook qua opvattingen, meningen en hoe mensen in het leven staan.

  Afscheid genomen van diverse klanten/collega’s en het team met een rotgevoel, weemoedig en eigenlijk niet willen, gedag gezegt. Het tegenstrijdige is, dat dit eigenlijk een positief teken is. Het geeft namelijk aan dat ik het erg naar me zin heb gehad en dat klopt. Gevoel liegt niet… vaak is het alleen zoeken waar het vandaan komt.

  Ik kom zeker nog een keer buurten en zal zorgen voor de saucijzebroodjes (voor de medelezers: Dit is een soort van tol die je moet betalen als je door die laatste deur wilt om de afdeling op te komen, wanneer je geen medewerker bent. Dus vergeet ze niet als je op bezoek gaat).

  Nu het lastigste gedeelte een eind er aan knopen zonder weemakende woorden….

  Gelukt!

 • Jan

  Hej Auke, en hilsen fra Danmark, jeg skal nok på Nato congres i Oirschot tæt på Einhoven fra den 14-1 til den 17-1, bor du i nærheden så kunne vi måske mødses i perioden,
  best regards Jan