DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

Mensen raken (Touching people)

Schijnbaar heb ik iets geraakt bij mensen diep van binnen.
Eerst even het stuk wat dan meer werk gerelateerd is.  Dat moet ik ik in het Engels doen, maar een korte uitleg van het voorafgaande.
Al eerder had ik gemeld dat ik met een Blackberry liep te stoeien voor het tweede kantoor. Daar heb ik een erg prettig contact in Engeland aan overgehouden, laten we d’r S. noemen.
Afgelopen twee weken moest ik weer met een Blackberry stoeien en dus weer contact met SCF. Uiteindelijk na wat gegein over en weer sluip ik in de erg foute kleffe modus en zeg “The next time I’m in england I’ll give you some flowers“, waarna zij, terecht natuurlijk, me fijntjes terugtikt met dat ik toch nooit in engeland kom. Dat klopt, die kans is niet zo groot.

Behalve.. als je je foute vriendjes inzet. Om ‘m iets herkenbaarder te maken, we gaan samen in de nederlandse tak van het bedrijf als de “grote” jongens over de tong. Niet vanwege onze prestaties maar wel vanwege het feit dat we beiden een fundamenteel onvermogen hebben om ‘nee’ tegen lekker eten te zeggen. Hij is wel regelmatig in de UK.  Je voelt ‘m aankomen ?

So, after being confronted by this smartass girl who confronted me with my promise to get her some flowers I needed to find a solution. Chances for me going to the UK in a short term perspective aren’t that big, so lets use a nice friend within the company. He has the same attitude, humor and physics, so that’s the closest she’ll and I are going to be. I hunt this guy down and ask him if he could do me a favour. After telling him what a great help she always is and my promise to fetch her some flowers which I’m obvious never going to stand he’s going to help me. At that point he’s in Budapest, but this Monday he’ll be in London. So the only thing we have to make sure is that she will be in the office Monday. Arrangements are made and now we  just have to wait.

Mhm geeting impatient ?

Mhm geeting impatient ?

October 2nd I need to have a small contact with her and we chat a little. At the end, being a well educated yet somewhat impatient woman, she nifty remind me on the promise, but also reveilles that she will be in on Monday.

Time to execute.  I’m contacting my newly appointed FSB-agent (KGB doesn’t exists any more) and inform him.  This Monday I check her online-status and she is.  “Found our target, alive and online” goes the message to my FSB-agent.  He goes to her office and surprises her with a set of flowers, in front of her colleagues. It’s a real pity I’m not present to see her face, but she really makes up with the chat she bombards me with.

one strawberry coming up

one strawberry coming up

S: You deserved them, being that helpful all the time, spending time in showing me things and informing me about those issues. Also, just preparing those flowers for you was really fun, to bad I couldn’t be there to see your face. Enjoy them!

3 commentaren op: Mensen raken (Touching people)

Commenteer