DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

Laat een ander weten wat je van 'Tijd om geld te verdienen.....' vond.Email de link en een deel van het artikel Tijd om geld te verdienen.....' naar een bekende.

* Required Field


Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...

2 commentaren op: Tijd om geld te verdienen…..

 • hahaha, leuk en nu testen of ze er toch op je site komen met een video waar ze geld voor willen vangen?

 • mcvries

  http://www.spitsnieuws.nl/archives/binnenland/2009/05/buma_verliest_belastinggeld_op.html

  Cees had vorig jaar die andere meneer met moeilijke woorden op bezoek, toen bleef hij ook wat verdwaasd en hebberig achter. “Ze Skei iz ze Limit, man”, dat gonsde nog wel door zijn hoofd. Het fijne begreep hij er niet van, maar die meneer met die mooie auto en glimmende schoentjes had wel duidelijk gezegd, dat het diefstal van eigen portemonnee zou zijn als hij niet mee zou doen. En daar heeft Cees een broertje dood aan, diefstal uit EIGEN portemonnee. Andermans portemonnee daarentegen, van de burger of de artiest das andere koek. Of andermans koek. Hoe dan ook, dat smaakt beter dan een koekje van eigen deeg.
  En die meneer zou alles regelen, het instappen, de aquis.. akwi.., nou ja het aankopen van dingen op papier die dan meer geld waard werden. Of zo. Het klonk allemaal in ieder geval heel spannend.Kortom, binnenlopen dat gaan we. Moet ook wel, want waar betaal ik anders die order van voor 64000 euro aan burostoelen?
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2009/10/bumabonzen_hebben_kantoorstoel.html

  En nou had die GeldMeneer dus niet alle kleine lettertjes voor gelezen, en nou was inenen dat geld minder. Jee, hoe kan dat nou. Wat nu te doen? Bezuinigen dan maar. Die toeterblazers en andere hobbyisten, die kunnen wel met minder toe. Die wonen grootdeels toch allemaal in kraakpanden dus die hebben minder vaste lasten dan ik. Hop 10% eraf.

  Zou Cees zelf ook 10% minder genomen hebben?