DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

Buma Stemra

Al vaker lopen razen en zieken, tieren en al onvredeuitend mijn toetsenbord mishandeld. En wat blijkt, wij zijn niet de enigen. Doe eens gauw lezen: BrandBrief aan Buma. Van de Eigen Belangengroep. En geheimgehouden…

Eén commentaar op: Buma Stemra

  • tja… nou kan ik wel tekeer gaan.. maar die “help kuik de winter door” toko werkt dus zelf met 2 maten. Enerzijds internet gebruikers najagen en anderzijds een knettervette reserve hebben waar je dus best een voorschot vanuit zou kunnen doen. Maar ja, dan kom aan debiel neefje Tim’s muntjes ..

Commenteer