DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

Pritulina Anastasia Vladimirovna – The Bikinishot

Beetje gepast tromgeroffel [rrrrrffffllll]

En dan hier, na weken mailen, smeken, vragen, onzekerheid de foto die jou over de streep gaat trekken om via de St. Petersburg connectie geld over te maken naar onze schoonheid die alleen maar een echte liefde wil.

Een maatje, een held, een prins op het witte paard, speciaal voor haar alleen. Haar doel in het leven : jouw gelukkig maken en een klein beetje geld vangen.

de foto

Alleen voor jou

Alleen voor jou (C) Ikke en Ivo 2009

Met dank aan Ivo en Ikke die beiden mijn mailbox met deze foto bombardeerden.

Tja.. ik werd er niet meteen opgewonden van en doet me zeker niet besluiten om de portomonee te trekken, daarom de babbelbox vraag  aan U :

“Zou U ‘r doen voor het geld ? “

Fapfapfap opmerkingen graag  in de comments.

Overigens een tip voor morgen. Er is nog een Anastasia bezig, en ik denk dat wij de foute hier hebben. Maar dat is smaak en kan dus best voor jou anders zijn.  Met dank aan Marcel.

10 commentaren op: Pritulina Anastasia Vladimirovna – The Bikinishot

 • trucker

  ziet er leuk uit maar toch niet wat ik ook verwachte, dus geen geld. en heb ook nog niks gehoord van haar.

 • Unknown

  Nice boobs but scary face. I think the terminology is BOB-FOC (Body off of Baywatch – almost – face of of Crime Watch),

  • In the Netherlands we have a patriotic solution for that.
   We wrap her head in a flag of the Netherlands before we fuck her brains to oblivion, and call this brave action “a fuck for the fatherland”. My sincere apologies for my charcoal English.

 • mcvries

  Ik wil me nergens ongenuanceerd tegen aan bemoeien, maar verdomd, ik doe het toch.
  Ben ik nou gek of zie ik twee redelijke rauwe littekens onder die bikini vd Zeeman uitsteken?
  Heren, kwens u plezier met de collecte, mocht het toch doorgaan, kan ik haar een weekend lenen? Onze poetspool doet aan arbeidstijdverkorting. Kan ik met mijn vriendin mooi naar de sauna in plaats van het huis schrobben!

 • hannes

  Toch wel leuk, ik had deze nog niet

 • ivo

  Voor dat geld zou ik t niet doen.. Maar als t echt moet? ik ben de beroerdste niet.. Ik spendeer er wat tijd aan maar t moet wel leuk blijven.. geld ga ik haar niet sturen maar als ze onverhoopt ineens op schiphol zou staan.. och er zijn er bij die er minder uitzien.
  En die randen onder haar bikini? bikini gewoon iets te klein gekocht, dat hoort er nog bij maar paste gewoon echt niet meer in het stofje..

 • adrian

  haha she tried to get 340 euros from me too told her to find her own money bitch.havent herd back from her yet.she had been sending me pictures and letters for about 3 months now

 • adrian

  this chick has been sending me letters for 3 months now and pictures of herself but she needed 340 euros to get out here and russia isnt even under the euro told her to find her own money

Commenteer