DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

Laat een ander weten wat je van 'me, my big mouth, and my fat ass' vond.Email de link en een deel van het artikel me, my big mouth, and my fat ass' naar een bekende.

* Required Field


Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...

5 commentaren op: me, my big mouth, and my fat ass

 • Elisabeth

  Beetje bouwvakken en tuinieren in een bepaald pand kunnen ook wonderen doen.
  Het is niet echt leuk meer!

  Je zei februari, maar het jaar vergat ik te vragen.

  • Ik zal voor dat pand meer moeten hebben als wonderen. Overigens ben ik onder de indruk van de buurt betrokkenheid nu, als die er toen was geweest was deze situatie met dat pand er om te beginnen er niet eens geweest.

 • Elisabeth

  Dat is niet waar, ik heb je in het begin meerdere malen gemaild en geprobeerd te bellen.

  Verder hebben we met verschillende buren meerdere malen naar meld misdaad anoniem gebeld, toen er van jouw kant nul reactie kwam.

  En ik dacht, dat ik altijd heel betrokken bij jou ben geweest, maar dat werd op een gegeven moment allemaal afgekapt, onder invloed van een zeker iemand. Die iemand is o.a. ook een van de aanleidingen van de ellende van nu. Daar heb ik het al uitgebreid met je over gehad.

  Jij laat alles maar op z’n beloop en dan nu een onaardige uithaal naar de buurt. Ik heb gevraagd aan jou of mijn kleindochter en haar vriend het konden huren, daar heb ik nooit antwoord op gekregen. Daarna hebben D. en E. gevraagd of hun vrienden het konden huren. Jij wou een makelaar. Nou die heb je gehad.
  Ook eens de hand in eigen boezem steken.
  Alle ellende is niet door de buurt veroorzaakt.

  Toen je de laatste keer hier was, heb ik je ook gewaarschuwd voor je gezondheid.

  En nou jij weer!
  [EDIT : namen geinitialiseerd ]

  • Je bent zeker betrokken bij mij (geweest) en daar ben ik ook dankbaar voor. En de hand in eigen boezem steken doe ik zeker. Had ik dat niet gedaan was ik bijvoorbeeld in Denemarken geweest en gebleven.

   Laten we oorzaak en gevolg niet door elkaar halen.
   Het idee is/was de woning te verkopen, en in nederland gebruik je daarvoor vaak een makelaar. Door diverse makelaars te benaderen en op basis van de aangeboden mogelijkheden en voorwaarden is de keuze op een van hun gevallen. Dat is de reden waarom ik niet op zelfstandige verhuur ben ingegaan. Daardoor zijn je kleindochter en D & E ook niet benaderd voor verhuur, en dat is ook met jou besproken.
   Dat er dan later ook nog door de makelaar bemiddelde verhuur met beheer wordt aangeboden is heel een andere benadering dan zelfstandige particuliere verhuur.

   Op zich op basis van de info die toen beschikbaar was was het een overwogen besluit. Dat het later anders blijkt te zijn is voortschrijdend inzicht waarmee ik de situatie nu niet kan terugdraaien.

   Dat ik dan door deze makelaar in het traject terecht komt waar ik nou in zit is alleen de makelaar (en een deel mij) aan te rekenen, niet partners, niet buurt of buren.

   Door meldpunt M te contacten waaruit blijkbaar geen directe acties komen blijkt deels ook hoe moeilijk eea. te bewijzen dan wel aan te pakken is. Als politie uiteindelijk met het nodige lawaai voor de deur staat is een voldongen feit.

   En met betrekking tot je contact pogingen : je hebt idd. gebeld, maar zonder details die mij tot actie noopten, immers ik had een beheerder die aangaf dat alles naar wens liep. En mail, daarvoor zou je wellicht een email adres moeten gebruiken wat wel actief gebruikt word.

 • Elisabeth

  Dat jij er mailadressen op na houdt en verstrekt en die dan vervolgens niet meer bekijkt is mij niet aan te rekenen. Ik vond het redelijk shocking om mijn vermoeden zo maar op papier te zetten, het leek me aardiger om het telefonisch te doen. Daarbij het waren slechts vermoedens, want niemand kon in die woning kijken.

  Mijn kleindochter is reeds een aantal jaren prettig onderdak, leuke huurwoning voor weinig geld, precies geschikt voor studenten, die over zo’n maandje of 5 een baby krijgen.

  Het is duidelijk, dat iedereen de schuldige is, behalve jijzelf, dat geloof je toch zelf ook niet? Jij luistert niet, alleen naar verkeerde raad van iemand die het heel slecht met je voor heeft gehad.
  Als je echt van iemand houdt, laatje diens gezondheid niet zo verslechteren, dan ga je er met alle macht tegenaan om iets te veranderen. Enfin, ik laat het hierbij, het leidt tot niets. Het beste met je. Misschien zou ik je nog moeten waarschuwen, dat het geen kwaad zou kunnen om tenminste de luxaflex dicht te doen in dat huis, desnoods met een nepplantje voor het raam, want er lopen nogal wat krakers rond uit Oostelijke landen.