DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

Laat een ander weten wat je van 'Vrijheid' vond.Email de link en een deel van het artikel Vrijheid' naar een bekende.

* Required Field


Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...

2 commentaren op: Vrijheid

  • Ria

    Prachtig verwoord, bedankt! Dit is de realiteit en er kan aan toegevoegd worden dat de grote bedrijven gesteund worden en vrijwel niet of moeilijk bereikbaar zijn voor klanten, onbereikbare callcentra deze bedrijven back-feed geven en ook weer gesteund worden en al de medewerkers daar heel ongelukkig zijn met hun werk maar er is weinig- of geen ander werk. Let maar eens op de vraag op de arbeidsmarkt. Nederland vervalt voor de gewone burger in een diepe kuil waar ze in worden gebracht door een politiek die er is voor de directeuren van de grote bedrijven, en de burger steeds meer dwangmatig moet.

    • Klopt, maar dat is deels ook inherent aan de manier van kiezen en onze politieke partijen. Heb je geld en denk je wat voor te stellen dan VVD, wil je betrokken zijn dan (Groen)Links of PVDA, wordt je iebelig van de knoflook van de buren dan PVV en heb je geen mening en geloof je de kansel dan CDA of CU. Zolang dat niet veranderd en mensen niet oprecht voor elkaar kiezen zal dit systeem dit soort uitwassen blijven voortbrengen.