DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

All-American Bullshit: VS vieren de dag van de persvrijheid (2011)

Briljant, het land met de meeste geheime diensten, totale oorlogsfixatie en volkomen misplaatste drang om de rest van de wereld hun ‘democratie’ (lees: hun inferieure munteenheid) op te leggen gaat “De dag van de persvrijheid” in 2011 organiseren.

Dat is zo’n goed concept dat het inderdaad door Amerikanen moet zijn bedacht, George Carlin had de Amerikanen al door :

This entire country is completely full of shit, and always has been, from the Declaration of Independence to the Constitution to the Star-spangled banner. It’s really nothing more than one big steaming pile of red white and blue all-American Bullshit.”

(onderdeel uit ‘You’re All Diseased’,meer teksten hier)

En dat is precies wat Amerika nu doet met de acties tegen Wikileak. Het voorbeeld van een overheid die met twee maten meet, de onze trouwens net zo goed hoor.  De amerikanen brengen hun soldaten en geheim agenten (misplaatst adviseurs genoemd) onder in gebieden waar ze geen flikker te zoeken hebben, en klagen dat een ander (Team Wikileak en Julian Assange) ze dan in gevaar brengen. Dat die mensen op voorhand in gevaar worden gebracht door de houding en opdracht van de overheid word gemakshalve even vergeten. Iets met oorzaak en gevolg door elkaar halen.

Landen die op dit moment het hardst schreeuwen dat ze openheid en transparantie hoog in het vaandel hebben maken zich het hardst schuldig aan het klemzetten van de meest basale rechten die je als mens kan hebben (Namelijk ongestoord je begeven in vrijheid zonder dat je op voorhand als crimineel wordt gezien), en of u dus even voorover wil bukken, dan kan de Overheid uw account servicen:

It’s just like the business world. Same as business. everybody knows by now all businessmen are completely full of shit. Just the worst kind of low life criminal cocksuckers you could ever wanna run into. A fucking piece of shit businessman.
And the proof of it is: they don’t even trust each other! When a businessman sits down and negotiate a deal, the first thing he does is to automatically assume that the other guy is a complete lying prick who’s trying to fuck him out of his money. So he’s gotta do everything he can to fuck the other guy a little bit faster and a little bit harder. And he’s gotta do it with a big smile on his face. You know that big bullshit businessman smile?
And if you are a customer, whoa. That’s when you get the really big smile. Customer always gets the real big smile, as the businessman carefully positions himself, directly behind the customer, and unzips his pants, and proceeds to service the account. “I am serving this account. This customer needs service”. Now you know what they mean when they say: “we specialize in customer service”. Whoever coined the phrase: “Let the buyer beware” was probably bleeding from the asshole.”

2 commentaren op: All-American Bullshit: VS vieren de dag van de persvrijheid (2011)

 • Liisa

  Lache man!
  Assange is overgeplaats “voor z’n eigen veiligheid..” Dat ging hier al rond voor het bekend werd, maar dan in zo een “wedden dat ie … ” versie.

  Jij bent nogal van de aluhoedjes en complotten, ik minder, maar een fles wijn zetten op het vervolg?

  Assange wordt beperkt voor eigen veiligheid, dan separatie, gevolgd door een “ongelukje/niet meer zien zitten” scenario.

  Flesje mag open in een restaurant of zo, buiten is me nu te koud. 😉

Commenteer