DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

Ben jij motorrijder?

Ben je motorrijder en heb je ook wel eens je irritaties op de weg?

Koplampen die niet goed staan, geen richting aangeven,Β  iemand die achterop je zadel kruipt? De KLPD wil het graag weten. Als je dan ook nog eens een beetje privacy opgeeft kan je ook nog kans maken op een motor-instructie door politie-instructeurs.

Klik op onderstaande plaatje om op de site van de klpd te komen waar je je enquΓͺte en wat privacy kan achterlaten.

2 commentaren op: Ben jij motorrijder?

 • FF

  Goh, dat jullie daar ook last van hebben πŸ˜‰
  Zulke idioten heb ik ook wel eens achter me rijden.

  Ben je met 130 iemand aan het inhalen die 100 rijdt op een autosnelweg, gaat een derde vlak achter je rijden omdat hij 140 wil.
  Vlak op je bumper en seinen.

  Meestal bedank ik die mensen vriendelijk voor het aangeven dat ik 10 km te hard rij en ga ik netjes 120 rijden tijdens mijn inhaalactie. Dat kunnen jullie dan weer niet doen denk ik πŸ™

  Ik wil geen instructie door de politie, ik wil bij DB achterop. Kijken of hij echt zo netjes rijdt *KUCH* ;D

  • De twee grootste ‘oorzaken’ zijn (denk ik) de ander het licht in de ogen niet gunnen en niet bewust aan het verkeer deelnemen. Te vaak wordt de auto als een verlengstuk van de woonkamer of kantoor gezien en wordt die veiligheid ook als zodanig veronderstelt terwijl ie er helemaal niet is. Zodra je op een motor of in een auto/bus/vrachtwagen stapt ben je onderworpen aan E=MC2 en mensen blijken niet veel E nodig te hebben om in een fatale staat te komen.

   Bij mij achterop? Je weet dat ik een afstap en stop issue heb he? Iets met die volgorde (afremmen, stoppen, afstappen) die ik wel eens door elkaar haal…

   En ik netjes rijden? Mwha,, de meeste tijd wel, alhoewel ik me ‘standaard’ schuldig maak aan te hard rijden en rechts inhalen, overigens met als motivatie dat als ik makkelijk en rustig naar rechts kan anderen dat ook hadden gekund. U rijd met uw mede zijwielbehoeftigen gedwee een treintje op de linkerbaan ? Dan ben ik de motorrijder die het vrije vlak rechts gebruikt.

   Ik hou afstand op mijn voorganger en u parkeert de SUV of ander dildocompenserend voertuig in die veilige ruimte ? Dan ben ik de motorrijder die u dan te zijner tijd met de vriendelijk opgestoken middelvinger passeert.

   Dus netjes en perfect rijden? Ikke?

Commenteer