DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

The gates are closing - IIEmail de link en een deel van het artikel The gates are closing - II' naar een bekende.

* Required Field


Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...

7 commentaren op: The gates are closing – II

 • Wassen Neus. Alweer.
  Deze hele opzet heeft maar één, en dan ook maar één doel, Deep Packet Inspection onder welke vlag dan ook geintroduceerd krijgen in Nederland. En nee het gaat niet om Uw of mijn veiligheid, het gaat om informatie. Wie wat wanneer doet en welke info daarvan gebruikt en/of vermarkt kan worden.
  En het is niet eens kwade opzet met een dubbele agenda of iets dergelijks aan de kant van onze regering, maar onze Volksvertegenwoordiging wordt deze kant op ‘gemasseerd’.
  Een teeven staat nu ‘op de Bres’ voor de creatieven, maar in werkelijkheid is hij net zo goed prooi van de PlatenMaatschappijen zoals de artiesten zelf ook zijn. De platenmaatschappijen hebben belang bij onderdrukking en de Grooten zoals Google hebben belang bij de informatie die dit gaat opleveren. Waar gaan de overheden die info onderbrengen denkt u? Gaan ze dat zelf hosten? Of gaan ze het uitbesteden en zetten ze zo ongemerkt de achterdeur open voor de grote Marketeers?

  We kijken hier echt niet naar 1 persoon/partij/regering die kwaad wil. We kijken naar een ontwikkeling. Een ontwikkeling die wereldwijd in gang is gezet.

  Water wordt meer waard dan goud, op den duur, en informatie wordt meer waard dan water. DeepPacketInspection geintroduceerd krijgen is het zelfde als het slaan van een bron. En dan hebben de marketeers geen vis, maar ze hebben de hengel.

  • Dat is op zich dan wel weer terecht. De overheid (en hoe ironisch kan dit met een CDA’er die zich hierover druk maakt zijn) is een expert in Huili B. gedragingen als het op hun ‘alleenrecht’ aankomt. Deze reactie van Verhagen is dus precies wat je zou kunnen verwachten.
   Ze willen niet dat bedrijven dat mogelijk maken wat zij zelf nodig hebben.

 • FF

  En als goedwillende mag/moet je blijven betalen.
  Ik speel bij een muziekvereniging.
  Je koopt muziek om te kunnen spelen, hier betaal je ook rechten over.
  Vervolgens ben je verplicht lid van een koepel waar je een bijdrage aan betaal en waar ook rechten bij zitten.
  Vervolgens betaal je aan een ‘auteursrechtenorganisatie’ een bijdrage voor het gebruik van het muziek.
  Gelukkig is het niet meer zo dat je per optreden/per keer dat je een nummer speelt moet betalen.

  • OK, en als je zo dat hele stapeltje ‘afdrachten’ gevolgd heb, wat krijg je daar dan voor terug? Zit er een voordeel aan om dit elke keer weer af te dragen ?

 • FF

  Wat je ervoor terug krijgt? Geen vervolging en boete omdat je iemand niet betaald zou hebben.
  En je mag doen wat je wilt doen, muziek maken voor jezelf en voor anderen.

  • Liisa

   Ik las laatst wat over dat Buma ook nog zoveel geld in kas zou hebben wat niet afgedragen was, zie jij daar als muziekant dan ook nog wat van?