DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

Kleine kinderen... mannen en jongens in actie.Email de link en een deel van het artikel Kleine kinderen... mannen en jongens in actie.' naar een bekende.

* Required Field


Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...

11 commentaren op: Kleine kinderen… mannen en jongens in actie.

 • Prijs, kwistenbiebel, prijs!! De grootte van het gereeds… Ah wel, das een andere tegeltjeswijsheidophangspreuk. En da het met Sinterklaas helemaal niks te maken. Hoewel…

  Ennieweetjes, ondertussen in het souterrain… Wij hebben net zo’n run op mobieltjes, wel geen iphones maar androids, waarbij degene die ze uitgeeft op z’n minst net zo populair is als wat jij nu beschrijft. Totdat ie de mensen aanspreekt op hun data limiet overschrijdingen, die we dankzij android meer dan genoeg hebben. (standaard syncen vd mail, out of THE box, levert meer dan 100 mb aan data per maand op, tegen 30 op de ‘oude’ Windows mobile toestellen. Data imker is standaard 50. En de gemiddelde gebruiker heeft geen enkel idee van de verschillen tussen gsm, wifi, gps, gors en roaming.

  Ach, dat hoeft natuurlijk ook niet. Welnee.

  Maar als ik dan de liveupdates

 • Op face lokale verschijnen van het PV reisje naar London waar iedereen de kiekjes van snedige comme tjes voorziet op Facebook, dan weet ik iig dat ik rond factuurdag uit buurt van de administrateur moet blijven. Ik kan nl niet zo goed reanimeren, en ik wil niet in de weg lopen.

  • Data data verbruik is bij ons redelijk onder de pannen gebracht. Dat zijn de zorgen niet, maar ik voorspel een vette discussie over het sms gedrag. Ergens is tijdens de onderhandelingen een soort van 30sms/usr/maand gemaakt en dat is in de rekening ondergebracht. Alleen… sinds ik die iphone heb en dus aan dat leuke ‘chat’ interfaceje zit te kijken is mijn sms gedrag ineens van zeg 1 sms / 3 dagen naar 10/dag gegaan….

 • She

  size does matter after all.. 😀

 • FU autocorrect :
  data imker : data limiet
  Gors : gprs
  Face lokale : Facebook
  Comme tjes : commentjes

  • Grin grin… net als zo’n remark op fuautocorrect.com –> bij een vrij expliciete term reageert een moeder naar haar dochter ” I’m worried that this phone has these words..”

 • She

  no autocorrect on mine, it’s Rammstein

 • Sms is zo 1985, zit op grofweg 3000 euro per megabyte, je moet pinge, jonge! Of whatsappen, das ook vette shizle. BAM!

  Met sms-en werk je mee aan de overheersing van de telecom provider! Deeppacket inspection, je weetog!

  Respekt.

 • FF

  @Mcvries: Mijn telefoon haalt 1x per uur data op en gooit dan de verbinding dicht. WhatsApp heeft dan niet zoveel zin.

  @Den: Ik weet niet anders dan dat je IT’ers moet lijmen met verse warme appeltaart met echte slagroom erbij.

 • Liisa

  Men will be boys… Hier het zelfde als er weer een gadget of ‘ new and improved equipment’ op stapel staat. Sommigen zouden hun eigen vrouwen nog verkopen om met voorrang spul uitgeleverd te krijgen.

  @FF: Den lijm je niet met zoetigheid: dood beest en vuur vind hij lekker. Anders volstaan worst/kaas en/of saucijzenbroodjes.