DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

En toen was het even stil...

De eerste anderhalve week verlof zit erop. Zoals ik al stiekem had gehoopt was de planning om met Gwyneth naar DenNoZweden te gaan als de mogelijkheid er was.

Nou dat liep dus even anders.Waar ons nederlandse rechtssysteem ineens supersnel kan zijn blijkt ie als je het echt nodig hebt niet zo snel te zijn.  Als je op internet eens een stukje schrijft over X. te H. bij R/H blijk je in no-time op een politiebureau koffie uit een plastic bekertje te drinken en heb je 6 maanden later een pittig voorwaardelijk sepot aan je broek hangen.

Of u dat niet weer op internet wil zetten. Staat zo lullig voor X.”  Ah…. tja, inderdaad een beetje lullig.  Misschien net zo lullig als waar X. mij in duwde.

Als je dan van het OM afhankelijk bent blijken rechtbanken achter te lopen door vakantie:

Dit niet op zeer korte termijn worden gezien de
vakantietijd en de drukte op de rechtbank. Ik schat zelf in dat het nog
2 a 3 maanden kan duren.

En da’s dan overheid hé. Vakantie en werkdruk. Dan moet je inderdaad toch even uitblazen, het is ze gegund hoor. Wie ben ik om dat ter discussie te stellen?

Nou, ik ben een gedupeerde van een malafide hennepkweker/makelaar/schuldenmaker die na een dikke anderhalve week redden wat er te redden is niet anders kan concluderen dan dat het loont om in Nederland een crimineel te zijn met het OM en pliesie als tegenstanders. Misschien dat ik een beetje recht van spreken heb.
Net op het moment dat het OM aan de bak moet realiseert een excelkijker bij Liander zich een openstaande acceptgiro.
Uiteraard wil die sheetkijker zijn centen hebben, doet een belletje met GGN en even later strompelt de eerste dreigbrief met ‘binnen VIJF dagen‘ teksten door de deur. Het ontbreekt nog aan de licht gotische tekst “Sie sollen zahlen und ein bisschen plötzlich”

Tja, en dan gaat het sneller fout dan je tot 34.975 kan tellen. Zij willen geld, ik heb geen geld, lange termijn oplossing, flippende Den, flippende Knarren, einde opvang thuis, kamer zoeken, geen geld,  dreigend loonbeslag , gedwongen verkoop huis, schulden,  baan kwijt.

Laat ik dat maar de pas afsnijden, en ik meld me bij de gemeente voor een aanvraag WSNP, maar dat is dan wel een beetje hangend waar ik straks m’n slaapzak neer donder.

Tja.. dat houdt dus in dat over een paar maanden de stukjes hier verdwenen zijn (je kan natuurlijk geen schulden hebben en dan dit soort onzin in de lucht houden toch?) X. te H (NH) met zijn nieuwe bedrijfje verder gaat en ik me nog steeds wat flabbergasted zit af te vragen waar het nu toch precies fout ging.

Meer info hier

Tja, als ik dan toch straks minsten 3-4 jaar op een kamertje zit kan ik ook wel een taal gaan leren. Russich lijkt me wel wat: Требуются: человек точно ненавидят плаксы

 

 

5 commentaren op: En toen was het even stil…

Commenteer