DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

Attendeer een ander op het artikel 'In de Tang (update)' .


Email de link en een deel van het artikel 'In de Tang (update)' naar een bekende.

* Required Field


Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...

Eén commentaar op: In de Tang (update)

 • In amerika bepalen de bedrijven de regels en niet de overheid meer. Daarom zijn die fundings die tijdens de verkiezingen betaald worden ook zo’n belangrijk deel. Daaraan kan je al zien welke koers een toekomstig leider moet gaan varen. De bedrijven willen natuurlijk wel return on investment.
  Het hele basis idee is nog steeds geld. Waarom download je illegale content ? Omdat je (uiteindelijk) er geen geld aan wil spenderen of niet die bedragen die de producent van product X niet wil betalen. Als je als jan modaal alles zou moeten betalen wat je wil red je dat niet. Heb je een dikke portomonee (zoals de bedrijven en hun directies) dan is die 25 euro voor een waardeloze cd makkelijker te overzien.

  En laten we eens een beetje verder kijken met de digitalisering van onze overheid met zijn digibetische faalhaasjes.
  – Is er iemand die kan opnoemen wanneer de link tussen je bekeuring en de belastingdienst is gepubliceerd ? (De methode om de 0km prive rijders te pakken)
  – plannen om electronisch te stemmen via internet. Ah.. en als je dan afgesloten bent, hoe gaat dat dan ?
  – Als je dan toch electronisch gaat stemmen, kunnen de regels voor referenda ook worden versoepelt toch ? Krijg je echt de interactie die de overheid wil. Of eigenlijk niet wil.
  Overigens is er voor de 3-strikes en you’re temporarily out wel een miniscuul extra hobbeltje gemaakt : http://www.nu.nl/internet/2116656/internetverbod-mag-alleen-wederhoor.html
  Wat je beschrijft gaat op een veel dieper punt in. Er worden aan de lopende band allerlei maatregelen genomen zonder dat we dat in de gaten hebben. In de gigantische ruis aan allerlei onzinmaatregelen op europees niveau zitten af en toe wetten en regels die er wel toe doen. Maar omdat iedereen met suizende oren zit horen we die net niet meer.

  Is er een systeem waarin we kunnen nakijken welke regels er door wie over wat zijn ingediend in relaties tot andere regels ?