DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

Laat een ander weten wat je van 'Aaron Sjors Boudewijn - *06-07-1985 +24-04-2010' vond.Email de link en een deel van het artikel Aaron Sjors Boudewijn - *06-07-1985 +24-04-2010' naar een bekende.

* Required Field


Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...

3 commentaren op: Aaron Sjors Boudewijn – *06-07-1985 +24-04-2010

 • Anoniem

  Mijn condulance voor de nabestaande van Aaron Sjors Boudewijn.

  Ik vind het wel heel erg toevallig dat Aaron Sjors Boudewijn opeens overleden is nadat hij een rechtzaak tegen de staat is begonnen vanwege de nieuwe paspoort wet.
  Nederland is het enige land die tegen de regels ingaat van de EU. Vingerafdrukken mogen volgens de EU niet in een centrale database worden opgeslagen, maar alleen in het pasppoort / ID kaart.

 • Anne

  Dat is belachelijk, waarom wordt er gelijk gedacht aan verdacht!
  hij had epeleptie het was hoe dan ook een risico!!! Dit doet ons alleen maar nog meer verdriet. het is geen moord ofzo dat is echt belachelijk!!!!!!

  • Als iemand epilepsie heeft is de kans op overlijden als gevolg van de epilepsie niet zo heel groot. Juist daarom is het des te treffender dat uitgerekend Aron dit moest overkomen.

   Aron stond voor iets wat we in Nederland steeds harder nodig hebben en steeds minder vinden : een kritische houding ten aanzien van onze ‘democratische’ overheid.

   Dat hij op zo’n jonge leeftijd wegvalt zal niet alleen jullie erg veel verdriet hebben gedaan, maar ook anderen.

   En met betrekking tot “Dat is belachelijk, waarom wordt er gelijk gedacht aan verdacht!” : het feit dat je niet paranoïde bent houdt niet in dat ze je niet in de gaten houden.